Αναλαμβάνουμε:

 

Προσφέρουμε την δυνατότητα προμέτρησης του χώρου σας, από ειδικό τεχνικό της εταιρίας μας, ο οποίος θα έρθει στον χώρο σας δωρεάν, θα μετρήσει τα ωφέλιμα μέτρα του χώρου σας και θα σας προτείνει την ιδανικότερη και ταυτόχρονα οικονομικότερη λύση σύμφωνα με τις αποθηκευτικές σας ανάγκες.

Η εταιρία μας σας προσφέρει την δυνατότητα να μελeτήσει και να σχεδιάσει τον συνδυασμό ραφιών που απαιτείται για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη του αποθηκευτικού σας χώρου,σύμφωνα με τις υπάρχουσες διαστάσεις των ραφιών, ανάλογα με τις διαστάσεις των αντικειμένων που θα τοποθετήσετε στα ράφια, τη ροή αποθήκευσης και πάντα με γνώμονα το οικονομικότερο κατά το δυνατόν κόστος.

Η μεταφορά των εμπορευμάτων μας, συνήθως γίνεται από τους ίδιους τους πελάτες, καθώς η τυποποίηση όλων των υλικών είναι τέτοια, ώστε να επιτρέπει την μεταφορά τους ακόμα και με ένα επιβατικό αυτοκίνητο, ωστόσο παρέχουμε την δυνατότητα μεταφοράς των εμπορευμάτων μας στον χώρο που θα μας υποδείξετε, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Στην περίπτωση που η ζητούμενη κατασκευή είναι πολύπλοκη, ή υπάρχει η αναγκαιότητα για ταχύτερη συναρμολόγηση, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση στις εγκαταστάσεις σας με το εξειδικευμένο συνεργείο μας και με μία μικρή οικονομική επιβάρυνση.


Section with large image right

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.